OFP/ArmA/ArmA2ArmA2.hu
Fórumok
OFP/ArmA/ArmA2 :: Fórumok :: Játék :: ARMA II.

<< Előző téma | Következő téma >>
[szavazás] Publikus ACE szerver!
Oldal:  1 [2]
Moderátorok: Icebird , Szekig, tpM, m1c1mack0 , vargosz , teaCup , DancZer , Szepy
Szerző Üzenet
Geo
2010 júl 26 h, 12:32

Medálok: 0
Sávok: 2

Regisztrált tag #1293
Regisztrált: 2009 dec 09 sze, 12:38
Üzenetek: 33
Most is fut a battleeye és természetesen fontos, hogy ne legyenek csalók, bár eddig warfare-ben nem igen találkoztam egy szerveren se csalókkal, de persze ettől még vannak, lehetnek. Ha találkozunk ilyennel akkor ban és kész.
Tesztelni kell.
Örülnék ha mindenki adna esélyt magának és a játéknak, ne olyanokból induljunk ki, hogy "az ismerősömtől hallottam, hogy..."
Értékelném, ha mindenki kipróbálná!:)

[ Módosítva 2010 júl 26 h, 12:42 ]
Vissza az elejére
Radon
2010 júl 26 h, 12:39

Corpal

Sávok: 6

Regisztrált tag #714
Regisztrált: 2007 dec 12 sze, 08:56
Lakóhely: Várpalota
Üzenetek: 194
Ahogy néztem az ACE szervereket, többnyire ugyanazok játszanak rajta, vagyis nagy az esélye, hogy többnyire normális harcedzett ÉSZ veteránok mennek be a szerverre. Aki balf@szkodik, azt meg lehet bannolni : )

"Meghajolok nagyságod előtt, és jóleső érzéssel tölt el, hogy esténként a fali internet csatlakozómon keresztül érkező bájtok egy része élő legendává avanzsált dicső lényed digitalizált kisugárzásával árasztja el gépem halott szilícium atomjait. Kössz Mester!"

"Átlátok rajtad, mint wallhack-es ArmA a kőkerítésen"
<- az üres fejű nőutánzat kedvéért: a mondat második fele E.sz 3.sz-ben van s nem másodikban, a kollektivizálás meg államosítást jelent. Ilyen tudatlanul más intelligenciáját kérdőre vonni olyan, mint amikor a földigiliszta lenézően legyint a jaguár láttán. Köszönjük emese!

Gigabyte 785GM AM2+ | Athlon II X4-620 | 3 GB DDR2 | ASUS 5770 1GB "CuKóór" | + egy rakás egyéb kacat
Vissza az elejére
Szepy
2010 júl 26 h, 15:14

Sávok: 3

Regisztrált tag #1273
Regisztrált: 2009 nov 12 cs, 12:28
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 271
Battleeye most is fut, így pl. a túl magas pinggel játékélményt rongálókat is ki lehet zárni. Ez szerencsés.
Az utóbbi időben a szerver stabilitásával sem volt gond, de természetesen az első időszakban olyankor kell ezt játszani, amikor van admin online, hogy azonnal be tudjon avatkozni, ha szükséges.

Az említett játékmódnál az ACE-t és a ACRE-t tartanám csak kötelező addonnak. Ez nem túl szigorú szerintem, pláne, hogy ha valaki akar, rádióaddon nélkül is feljöhet. Persze a magyar közösség számára már csak a "struktúrált" TS használat miatt is ez lenne a minimum, de ha pl. ideszokna egy viszonylag egységesebb idegen nyelvű brigád, ők is használhatnák TS-en, saját csatornában.

A chatben meg maradhatna az angol nyelv, csak lesz fent a szerveren legalább 1 ember, aki tudja az idegennyelvűeket azon keresztül igazítani, informálni, ha szükséges. Élőbeszédben ezt kevésbé javaslom, ismerve bizonyos nációk kiejtését (így a magyarokét is ), az bizony már nem csak annak kihívás kihívás, aki nem tud angolul, annak is az, aki tud.

Úgy gondoltam, hogy mi mind egy oldalra állnánk, így a játék azok számára, akik amúgy inkább COOPkodnának nem sokban különbözik majd a Domitól. Ha pedig beszállingóznak a várt tömegek, akkor kicsit megfűszerezi a játékot a kiszámíthatatlanság élménye is, nem igen lehet szabadon közlekedni, elhagyni heliket, stb...

Van preferált napotok ilyen mókára, vagy mondjuk azt, hogy pl. ma legyen egy ilyen nap?

Vissza az elejére
stork13
2010 júl 26 h, 15:30

Corpal

Sávok: 4

Regisztrált tag #190
Regisztrált: 2006 márc 12 v, 16:02
Üzenetek: 104
Szvsz elöszőr induljon be minnél előbb. Aztán ha beindul a dolog akkor lehet gondolkodni a melyik napokon kérdésen.
Vissza az elejére
Szepy
2010 júl 26 h, 15:45

Sávok: 3

Regisztrált tag #1273
Regisztrált: 2009 nov 12 cs, 12:28
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 271
Akkor indul be, amikor beindítom.
Új szervert nem csinálnék a célra, mert:
1. Célom, hogy a Domis csapat is egy kicsit "megnyíljon", attól tartok, hogy ha a Domi futna a szerveren, akkor nem jönnének át Warfare-re.
2. Pár napon belül a társaság többségének meglesz az OA, így a másik szerveren az fog futni.
Persze OA Warfare is lehet.

Jelenleg az a tapasztalat, hogy a "vas" 2 AI-s arma szerver futtatására elegendő. Lehet, hogy 2 Warfare már sok lenne neki - úgy tapasztaltam, hogy a warfare a leg prociigényesebb -, de egy warfare meg egy kisebb COOP pálya tuti elfut még egymás mellett.

Ha tovább növelnénk a szerverek számát, akkor csak tovább osztódna a társaság, mert többen nem lennénk, csak adott szervereken még kevesebben.
Nekem pedig van egy olyan elképzelésem, hogy az egyéni preferenciákon túl, sőt talán még azoknál is lényegesebb egy online multiplayer játéknál a játékosok létszáma.

A fentiek miatt kérdeztem a DOMIs csapatot, hogy van-e preferált napjuk, amikor a DOMI helyett Warfare-t nyomnának, vagy nincs ilyen - ekkor belekezdünk ASAP és meglátjuk mi lesz a tapasztalat.

Pl. most van kijelölt COOP nap?

Vissza az elejére
stork13
2010 júl 26 h, 18:42

Corpal

Sávok: 4

Regisztrált tag #190
Regisztrált: 2006 márc 12 v, 16:02
Üzenetek: 104
TS-en egyszerűbb és gyorsabb lenne megkérdezni és lebeszélni, mint itt. Aztán max az eredményt lejegyzőkönyvezni ide.
Ha más nincs erőszakkal berántani mindenkit egy szobába és gyorsan lebeszélni a dolgot.
Vissza az elejére
Zseblovag
2010 júl 27 k, 11:12

Corpal

Sávok: 10

Regisztrált tag #24
Regisztrált: 2006 jan 16 h, 13:19
Lakóhely: Ebes
Üzenetek: 140
Én benne vagyok....de wfxparticles legyen ám és ha lehet a hangmodokat se tiltsátok le...:D
Vissza az elejére
Oldal:  1 [2]  

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF