| OFP/ArmA/ArmA2 :: Fórumok :: Játék :: ARMA II. |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| [szavazás] Publikus ACE szerver! | ||
| Oldal: 1 [2] | |
|
Moderátorok: Icebird , Szekig, tpM, m1c1mack0 , vargosz , teaCup , DancZer , Szepy
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Geo |
| ||
| Medálok: 0 Sávok: 2 ![]() Regisztrált tag #1293 Regisztrált: 2009 dec 09 sze, 12:38Üzenetek: 33 | Most is fut a battleeye és természetesen fontos, hogy ne legyenek csalók, bár eddig warfare-ben nem igen találkoztam egy szerveren se csalókkal, de persze ettől még vannak, lehetnek. Ha találkozunk ilyennel akkor ban és kész. Tesztelni kell. Örülnék ha mindenki adna esélyt magának és a játéknak, ne olyanokból induljunk ki, hogy "az ismerősömtől hallottam, hogy..." Értékelném, ha mindenki kipróbálná!:) [ Módosítva 2010 júl 26 h, 12:42 ] | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Radon |
| ||
![]() Medálok: 0 Sávok: 6 ![]() Regisztrált tag #714 Regisztrált: 2007 dec 12 sze, 08:56Lakóhely: Várpalota Üzenetek: 194 | Ahogy néztem az ACE szervereket, többnyire ugyanazok játszanak rajta, vagyis nagy az esélye, hogy többnyire normális harcedzett ÉSZ veteránok mennek be a szerverre. Aki balf@szkodik, azt meg lehet bannolni : ) "Meghajolok nagyságod előtt, és jóleső érzéssel tölt el, hogy esténként a fali internet csatlakozómon keresztül érkező bájtok egy része élő legendává avanzsált dicső lényed digitalizált kisugárzásával árasztja el gépem halott szilícium atomjait. Kössz Mester!" "Átlátok rajtad, mint wallhack-es ArmA a kőkerítésen" <- az üres fejű nőutánzat kedvéért: a mondat második fele E.sz 3.sz-ben van s nem másodikban, a kollektivizálás meg államosítást jelent. Ilyen tudatlanul más intelligenciáját kérdőre vonni olyan, mint amikor a földigiliszta lenézően legyint a jaguár láttán. Köszönjük emese! Gigabyte 785GM AM2+ | Athlon II X4-620 | 3 GB DDR2 | ASUS 5770 1GB "CuKóór" | + egy rakás egyéb kacat | ||
| Szepy |
| ||
![]() Medálok: 0 Sávok: 3 ![]() Regisztrált tag #1273 Regisztrált: 2009 nov 12 cs, 12:28Lakóhely: Budapest Üzenetek: 271 | Battleeye most is fut, így pl. a túl magas pinggel játékélményt rongálókat is ki lehet zárni. Ez szerencsés. Az utóbbi időben a szerver stabilitásával sem volt gond, de természetesen az első időszakban olyankor kell ezt játszani, amikor van admin online, hogy azonnal be tudjon avatkozni, ha szükséges. Az említett játékmódnál az ACE-t és a ACRE-t tartanám csak kötelező addonnak. Ez nem túl szigorú szerintem, pláne, hogy ha valaki akar, rádióaddon nélkül is feljöhet. Persze a magyar közösség számára már csak a "struktúrált" TS használat miatt is ez lenne a minimum, de ha pl. ideszokna egy viszonylag egységesebb idegen nyelvű brigád, ők is használhatnák TS-en, saját csatornában. A chatben meg maradhatna az angol nyelv, csak lesz fent a szerveren legalább 1 ember, aki tudja az idegennyelvűeket azon keresztül igazítani, informálni, ha szükséges. Élőbeszédben ezt kevésbé javaslom, ismerve bizonyos nációk kiejtését (így a magyarokét is ), az bizony már nem csak annak kihívás kihívás, aki nem tud angolul, annak is az, aki tud. Úgy gondoltam, hogy mi mind egy oldalra állnánk, így a játék azok számára, akik amúgy inkább COOPkodnának nem sokban különbözik majd a Domitól. Ha pedig beszállingóznak a várt tömegek, akkor kicsit megfűszerezi a játékot a kiszámíthatatlanság élménye is, nem igen lehet szabadon közlekedni, elhagyni heliket, stb... Van preferált napotok ilyen mókára, vagy mondjuk azt, hogy pl. ma legyen egy ilyen nap? | ||
| stork13 |
| ||
![]() Medálok: 0 Sávok: 4 ![]() Regisztrált tag #190 Regisztrált: 2006 márc 12 v, 16:02Üzenetek: 104 | Szvsz elöszőr induljon be minnél előbb. Aztán ha beindul a dolog akkor lehet gondolkodni a melyik napokon kérdésen. | ||
| Szepy |
| ||
![]() Medálok: 0 Sávok: 3 ![]() Regisztrált tag #1273 Regisztrált: 2009 nov 12 cs, 12:28Lakóhely: Budapest Üzenetek: 271 | Akkor indul be, amikor beindítom. Új szervert nem csinálnék a célra, mert: 1. Célom, hogy a Domis csapat is egy kicsit "megnyíljon", attól tartok, hogy ha a Domi futna a szerveren, akkor nem jönnének át Warfare-re. 2. Pár napon belül a társaság többségének meglesz az OA, így a másik szerveren az fog futni. Persze OA Warfare is lehet. Jelenleg az a tapasztalat, hogy a "vas" 2 AI-s arma szerver futtatására elegendő. Lehet, hogy 2 Warfare már sok lenne neki - úgy tapasztaltam, hogy a warfare a leg prociigényesebb -, de egy warfare meg egy kisebb COOP pálya tuti elfut még egymás mellett. Ha tovább növelnénk a szerverek számát, akkor csak tovább osztódna a társaság, mert többen nem lennénk, csak adott szervereken még kevesebben. Nekem pedig van egy olyan elképzelésem, hogy az egyéni preferenciákon túl, sőt talán még azoknál is lényegesebb egy online multiplayer játéknál a játékosok létszáma. A fentiek miatt kérdeztem a DOMIs csapatot, hogy van-e preferált napjuk, amikor a DOMI helyett Warfare-t nyomnának, vagy nincs ilyen - ekkor belekezdünk ASAP és meglátjuk mi lesz a tapasztalat. Pl. most van kijelölt COOP nap? | ||
| stork13 |
| ||
![]() Medálok: 0 Sávok: 4 ![]() Regisztrált tag #190 Regisztrált: 2006 márc 12 v, 16:02Üzenetek: 104 | TS-en egyszerűbb és gyorsabb lenne megkérdezni és lebeszélni, mint itt. Aztán max az eredményt lejegyzőkönyvezni ide. Ha más nincs erőszakkal berántani mindenkit egy szobába és gyorsan lebeszélni a dolgot. | ||
| Zseblovag |
| ||
![]() Medálok: 0 Sávok: 10 ![]() Regisztrált tag #24 Regisztrált: 2006 jan 16 h, 13:19Lakóhely: Ebes Üzenetek: 140 | Én benne vagyok....de wfxparticles legyen ám és ha lehet a hangmodokat se tiltsátok le...:D | ||
| Oldal: 1 [2] | |